Zimski sportovi

Bode Miller se vraća skijanju

Mihaela Bradovski • petak, 25.09.2009.
Bode Miller se vraća skijanju
Foto: Dejan Popek

Bode Miller nije dugo izdržao u mirovini. Hiroviti skijaš vratio se iz mirovine, u koju je otišao usred prošle sezone, s ciljem osvajanja medalja na Olimpijskim igrama u Vancouveru...

Nakon godina nesuglasica Bode Miller se vraća u američku skijašku reprezentaciju. Posljednje dvije godine praktički je samostalno vozio zbog brojnih sukoba s čelnicima i trenerima u reprezentaciji, a prošle sezone je u veljači i odjednom prekinuo karijeru.

Međutim želja za natjecanjem i nastupom na Olimpijskim igrama 2010. godine u Vancouveru bila je jača i Miller je odlučio prijeći preko svih svađa i vratiti se u reprezentaciju.

"Još uvijek mogu puno toga dati, a reprezentacija mi u tome daje podršku", rekao je Miller koji će se tek morati izboriti za mjesto u reprezentaciji u Vancouveru.

Bode nije davao isprike za loš nastup na prošlim Olimpijskim igrama u Torinu gdje je zbog burnog noćnog života na kraju ostao bez ijedne medalje. "Mislim da se ovdje ne trebam nikom ispričavati već najaviti kako će djela govoriti umjesto mene", dodao je Miller.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!