Nogomet

Najveći klubovi u Sportnetovom shopu!

Sportnet Shop • utorak, 29.09.2009.
Najveći klubovi u Sportnetovom shopu!

Od sada i u Hrvatskoj možete kupovati opremu najvećih europskih klubova iz vlastitog doma! Dresovi, trenirke, majice, kape i ruksaci 12 europskih velikana od danas su, u suradnji s Top Sport trgovinama, u ponudi naše online trgovine na adresi shop.sportnet.hr!

Još uvijek gledate Ligu prvaka u starom potrganom dresu koji ste naslijedili od pradjeda? Nije li vrijeme da taj dres uokvirite i čuvate za buduće naraštaje? Haklate u starom yassinom donjem dresu i predmet ste sprdnje na kvartovskom betonu? Kada već niste Eduardo odjenite dres u kojem ćete se barem osjećati kao i on. Psihologija je čudna stvar, možda i zaigrate bolje, iako vjerojatno nećete.

Sigurno kao i svi pravi navijači sanjate o odlasku na Old Firm i navijanju za Celtic? Znate li da ćete lakše ući u Škotsku ako ćete na carini nositi dres Celtica? Ne znate? Ne znamo ni mi, ali sigurno će vam to umanjiti vjerojatnost da ćete biti izdvojeni sa strane te podvrgnuti pregledu svih tjelesnih otvora. Osim ako carinici navijaju za Rangerse.

Ili ste više (ne)estetski tip pa vam je Cristiano Ronaldo baš sladak i zbog toga želite imati dres Reala? Ukoliko niste tinejdžerka nećemo vam prodati dres, ali ako volite golijade s El Clasica najpametnije vam je izabrati jedan od dresova aktualnih europskih i španjolskih prvaka ili pak dres, majicu ili trenirku Reala. Čisto zato da se možete raspoznavati ako u društvu bude navijača oba kluba.

Igrate Pro Evolution Soccer, Inter protiv Milana i nemate na sebi dresove? Pa kako ćete onda znati tko je tko na terenu? Uozbiljite se i nabavite dresove ljutih talijanskih rivala!

Volite ruske tajkune? Ljubitelj ste utakmica koje završavaju 0:0? Imamo nešto i za vas - asortiman Liverpoola i Chelseaja. A i Torres je sladak, ako ste tinejdžerka. Cijenite Del Piera i njegov nepresušni talent? Bravo! Imamo i Juventus!

Čitate Engleskog pacijenta i pitate se zašto još nismo spomenuli europske doprvake? Šećer na kraju! Ryan Giggs je na zalasku karijere, iako po njegovim igrama stvarno ne izgleda tako, ali trebali biste nabaviti dres Uniteda, za svaki slučaj. Ako ništa, stajat će vam bolje nego Rooneyju.

Naručenu robu možete platiti bankovnim transferom, općom uplatnicom (upute dobivate prilikom kompletiranja narudžbe), kao i karticama (American Express, Diners, Eurocard/Mastercard i Visa) putem sigurnog T-Com Pay Way sustava naplate kartica. Standardno dostavno vrijeme za Hrvatsku je jedan radni dan od primitka uplate! Uz obaveznu prethodnu najavu možete podići i platiti robu kod nas u Tuškanovoj 5!

Imate pitanja? Kontaktirajte nas na [email protected]!

Toliko pitanja, a samo jedan pravi odgovor - shop.sportnet.hr!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!