Nogomet

"Kao da smo ukleti"

Borna Rupnik • četvrtak, 01.10.2009.
"Kao da smo ukleti"
Foto: EPA

Jedno od većih iznenađenja ovogodišnje Lige prvaka priredio je švicarski Zürich, svladavši Milan 1:0 na San Siru. No, kao što su mudri gosti najavljivali prije susreta, samo su uzeli ponuđeno, s čime se slaže i Filippo Inzaghi...

Niz loših Milanovih rezultata nastavio se i u drugom kolu Lige prvaka. Sva je tri boda s njihovog stadiona odnio Zürich, a napadač crveno-crnih teško pronalazi razloge takvih predstava.

"Naravno da ostali razočarani nakon ovakve večeri. Činilo se kao da smo ukleti", rekao je Filippo Inzaghi, koji je svojoj momčadi osigurao bodove u prvom kolu u Marseilleu.

Vezane vijesti

"Žao mi je jer smo uložili mnogo truda u ovaj susret, posebno u drugom poluvremenu. Međutim, moramo se pomiriti s rezultatom na semaforu. U ovom trenutku ništa nam ne ide kako treba, moramo se poboljšati na svim područjima", nastavio je.

Brazilski trener Leonardo dobio je podršku uprave i poslije ovog neuspjeha, a Inzaghi tvrdi da novi trener uživa i potporu svojih nogometaša: "Svi smo uz Leonarda. Držimo se zajedno".

"Protiv Züricha smo imali dosta od igre, ali nogomet se sastoji i od malih akcija i pojedinosti. Potrošili smo mnogo energije, a zauzvrat nismo dobili gotovo ništa", zaključio je Inzaghi. Prvu priliku za popravak imat će već u nedjelju, kada u sklopu talijanskog prvenstva Milan igra protiv Atalante.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!