Nogomet

"Bila je to čarobna večer"

Borna Rupnik • četvrtak, 01.10.2009.
"Bila je to čarobna večer"
Foto: EPA

Euforija u Firenzi nije splasnula niti nakon prospavane noći. Pobjeda nad Liverpoolom razdragala je sve navijače nogometaša u ljubičastom, kako rezultatom, tako i odličnom igrom u prvom poluvremenu. U gradskog junaka naglo se pretvorio Stevan Jovetić...

Dva gola Stevana Jovetića bila su sasvim dovoljna da kazne indisponiranost sastava Rafaela Beniteza u prvih 45 minuta dvoboja na stadionu Artemio Franchi. Liverpool nijednom nije ozbiljnije zaprijetio, a Fiorentina je igrala, stvara šanse i - zabijala.

"Bila je to čarobna večer. Pobijedili smo veliki Liverpool 2:0, a nevjerojatan je osjećaj kada pobijediti uz tako dobru igru", rekao je mladi Crnogorac kada se mirno osvrnuo na događanja od utorka.

Vezane vijesti

Osim toga, Fiorentini je visio mač nad glavom jer su na otvaranju grupne faze Lige prvaka već poraženi u Lyonu. "Bilo nam je važno osvojiti sva tri boda jer bismo se porazom vjerojatno oprostili od natjecanja. Teško je spašavati stvar poslije dva poraza", dodao je Jovetić.

Ipak, ne želi se razbacivati velikim najavama. Njegova rutinska realizacija i spretan potez neće značiti ništa ukoliko Fiorentina posrne prije kraja. "Nećemo istrčavati pred rudo unatoč sjajnoj predstavi. Imamo još četiri utakmice, no pružili smo si šansu za prolazak dalje", zaključio je.

Fiorentina sljedeća dva susreta igra protiv Debrecena i s novih bi se šest bodova dovela u vrlo ugodnu situaciju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!