Nogomet

"APOEL nije zaslužio izgubiti"

Borna Rupnik • četvrtak, 01.10.2009.
"APOEL nije zaslužio izgubiti"
Foto: EPA

Chelsea je na Cipru upisao i drugu pobjedu u isto toliko utakmica u ovosezonskom izdanju Lige prvaka, ali igrom nije oduševio. Štoviše, Carlo Ancelotti morao je priznati da je APOEL zaslužio barem jedan bod...

Carlo Ancelotti nije zračio zadovoljstvom nakon slavlja svoje momčadi u Nikoziji. Premda je njegov kadar bio desetkovan ozljedama i kaznama, Chelsea je ulogu favorita opravdao samo ako se pogleda konačan ishod na semaforu.

"Ostvarili smo dobar rezultat, ali nismo pružili dobru igru. Dobro smo počeli; zabili gol i prijetili u protunapadima, no drugi je dio bio drukčiji. Griješili smo i APOEL se dignuo te je naposljetku nije zaslužio izgubiti susret", iskren je bio talijanski stručnjak po završetku susreta.

Vezane vijesti

"Nisam zadovoljan", nastavio je, "jer želim da Chelsea igra hrabrije. Doduše, u ovom dijelu sezone to ne iznenađuje, ali moramo promijeniti igru. Vjerujem u ove igrače. Iz svoje igračke karijere znam da nije lako kada vam ne ide. Sada je vrijeme za odmor".

Chelsea u narednom kolu Premiershipa čeka ogled s Liverpoolom i Ancelotti će računati samo na potpuno spremne igrače. Svojim je navijačima obećao: "Sigurno nećemo igrati kao na Cipru".

Kapetan John Terry priznao je da su njegovi suigrači možda malo podcijenili mogućnosti ciparskog predstavnika i odbija tvrdnje da je Chelsea porazom od Wigana izgubio samopouzdanje: "Shvatili smo što na tom susretu nije bilo dobro i kvalitetno smo odgovorili - najvažnije je da imamo šest bodova. Nemamo mnogo vremena za razmišljanja poslije utakmica, moramo se dodatno popraviti do susreta s Liverpoolom".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!