Nogomet

"Kolubara prekasno proigrala"

Matej Milanović • nedjelja, 04.10.2009.
"Kolubara prekasno proigrala"

Nakon utakmice između Kolubare i Omonije u prvom krugu Lige prvaka u futsalu, trener srpskog sastava, Ivan Jovanović, rekao je da su na terenu dokazali poštenje i opovrgnuli priče o puštanju Cipranima što bi zakompliciralo život Potpićanu te je dodao da žali što su prekasno proigrali. Trener Omonije pak vidi ovaj turnir kao veliku školu za budućnost...

Trener Kolubare Ivan Jovanović na press-konferenciji je izjavio da je zadovoljan pokazanim na utakmici s Omonijom, iako žali što takvu igru nisu pokazali u prethodnim susretima: "Odigrali smo maksimalno. Čuli smo priče o tome da ćemo pustiti ovu utakmicu, ali vidjelo se na terenu da smo dali sve od sebe. Ostaje žal što nismo ovako odigrali prve dvije utakmice jer bismo vjerojatno prošli dalje."

Jovanović je zatim pokušao objasniti jako lošu predstavu u prvom kolu protiv Potpićana koja im je praktički odnijela plasman u elitni krug Lige prvaka: "Vjerojatno je put utjecao na nas. Putovali smo 12 sati, generalno smo je odigrali loše. U drugoj utakmici, s Arazom, smo bili pod pritiskom pa smo opet odigrali slabo i nekako je sve sjelo na svoje mjesto tek u ovoj trećoj utakmici. Nažalost, za nas prekasno."

Vezane vijesti

Trener Omonije, Karekin Constanian, nije bio razočaran što su njegovi momci izgubili i tako ostali bez šanse za prolaz. Cipranin smatra da je ovaj turnir za njih bio velika škola i jedino žali što nisu upisali barem blaži poraz sa Kolubarom: "Mi smo ovdje došli kao najslabija momčad. Dali smo sve od sebe i nema posebnog razočaranja što nismo uspjeli proći krug jer to nije bilo u očekivanjima. S Arazom i s hrvatskim prvakom smo dobro odigrali, ali danas nas je shrvao umor. Očekivao sam bolji rezultat sa Srbima, ne kažem pobjedu, ali mislio sam da ćemo im biti bliže. U svakom slučaju, to je za nas velika lekcija i znat ćemo za budućnost da se moramo bolje pripremiti fizički."

Ciparski igrač Charalambos Demetriades složio se sa svojim trenerom oko činjenice da je ovo natjecanje u Puli za njih bilo velika škola za budućnost i priznao je da ga je posebno iznenadio poraz Kolubare protiv Potpićana budući da je uvjeren da je Kolubara bolji klub: "Znali smo da nas ovdje čekaju jako teške momčadi. Najteže je bilo s Arazom koji je jako tehnička momčad i koja odlično vrti loptu. Ovo je za nas velika škola. Pokazali smo posebno s hrvatskim sastavom da možemo igrati dobro i protiv na papiru jačih momčadi od nas. S Kolubarom je pak bilo opet jako teško i stvarno sam bio iznenađen njihovim porazom u prvom kolu."

SuperSport HMNL

1Square 1857:41+1637
2Stanoinvest Futsal Pula 1875:56+1931
3Futsal Dinamo 1852:41+1131
4Olmissum 1862:55+729
5Novo Vrijeme 1852:48+427
6Torcida 1856:58-223
7Crnica 1852:58-622
8Vrgorac 1851:58-719
9MNK Osijek 1863:75-1219
10Uspinjača Gimka 1856:86-3011

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometFutsal
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!