Ostali sportovi

Poraz UMMC-a i Zorana Primorca u Ligi prvaka

Sportnet • ponedjeljak, 05.10.2009.
Poraz UMMC-a i Zorana Primorca u Ligi prvaka

Proteklog vikenda odigrano je drugo kolo Lige prvaka stolnotenisača. Nakon što su u prvom kolu slavili na gostovanju kod Pluderhausena, stolnotenisači ruskog UMMC-a za koji igra naš najbolji stolnotenisač Zoran Primorac, u drugom su kolu za vlastitim stolom izgubili od talijanskog kluba Sterilgarda.

Talijani su slavili sa 3:1, a od Zorana Primorca je sa 3:0 bio bolji Monteiro. U drugom susretu skupine C, Pluderhausen je slavio na gostovanju kod Levalloisa.

U preostalim susretima Lige prvaka u skupini A je Dusseldorf sa 3:1 svladao Cajagranadu, dok je Hennebont s istim rezultatom pobjedio Bogoriu. U skupini B je Cajasur Priego slavio na gostovanju kod Roskildea, a Charleroi kod Pontoisea, dok je u skupini D, Niederösterreich sa 3:0 pobjedio San Sebastian, a Ochsenhausen je bio jednako uvjerljiv protiv Angersa.

Treće kolo Lige prvaka igra se 9. i 10. listopada.

Odigrano je i četvrto kolo njemačke Bundeslige stolnotenisačica, a odličan nastup upisala je naša Andrea Bakula za Bad Driburg. U pobjedi na gostovanju kod 3B Berlina (3:2), Bakula je ostvarila pojedinačnu pobjedu nad Ah Sim Song, dok je u paru s Li Bin bila bolja od Georgine Pote i Tanje Hain-Hofmann.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!