Nogomet

Mladen Petrić teže ozlijeđen

Marin Vuković • ponedjeljak, 05.10.2009.
Mladen Petrić teže ozlijeđen
Foto: Kristijan Komarica

Napadač HSV-a i hrvatske reprezentacije Mladen Petrić neće se pojaviti na okupljanju reprezentacije, ozljeda koju je zaradio u nedjeljnoj utakmici s Herthom teže je prirode.

Kako navode službene stranice Hrvatskog nogometnog saveza, Mladen Petrić definitivno neće doći na okupljanje hrvatske reprezentacije uoči ključne utamice za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

Petrić je u nedjeljnom ogledu s Herthom igru napustio u 63. minuti, a magnetska rezonanca pokazala je kako se radi o teškoj ozljedi. Reprezentativni napadač zaradio je ozljedu peronealnog mišića i morat će pauzirati najmanje osam tjedana.

"Takva je procjena prilično izvjesna ukoliko se odmah pristupi operativnom zahvatu, no postoji i opcija neoperativnog prisupa, jer ta vezivna tvorba nije u potpunosti puknuta. Više detalja znat će se u nekoliko sljedećih dana", rekao je liječnik hrvatske reprezentacije Jurica Rakić, a prenosi službeni web HNS-a.

Nakon ozljede Eduarda da Silve i Luke Modrića, Hrvatska je tako uoči iznimno bitne utakmice ostala bez još jednog iz skupine standardnih reprezentativaca.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!