Ostali sportovi

Odličan nastup Andreja Gaćine

Sportnet • srijeda, 07.10.2009.
Odličan nastup Andreja Gaćine

U utorak navečer odigran je i posljednji susret 4. kola njemačke Bundeslige stolnotenisača, u kojem su snage odmjerili Saarbrücken našeg Andreja Gaćine i klub s kojim će STK Dr- Časl igrati u trećem krugu ETTU Kupa, RhönSprudel Fulda-Maberzell...

Iako je Saarbrücken doživio poraz od 3:2, treba istaknuti da im je dva boda donio upravo Andrej Gaćina, koji je pobijedio Waldnera (3:1) i Wang Xia (3:2).

"Šteta što smo izgubili, imali smo dobru šansu u zadnjem paru. Ja sam igrao odlično i bila mi je čast igrati protiv Waldnera koji je legenda stolnog tenisa. Moram priznati da sam imao malu tremu pred meč, ali kad smo počeli igrati trema je nestala. A protiv Wang Xia sam znao da mogu dobro igrati, makar je on obrambeni igrač. No, s dobrom taktikom i koncentracijom sam uspio izvući taj meč i sad sam siguran da ubuduće više neću imati strah od obrambenih igrača", poručio je Gaćina.

U petom kolu, koje je na rasporedu 11. listopada Saarbrucken će na gostovanje kod Frickenhausena.

Rezultati, 4. kolo: FC Saarbrücken - TTC RhönSprudel Fulda-Maberzell 2:3, V Plüderhausen - TTC Frickenhausen 2:3, SV Werder Bremen - TG 1837 Hanau 1:3, TTC indeland Jülich - TTF Liebherr Ochsenhausen 3:2, Borussia Düsseldorf - TTC Zugbrücke Grenzau 3:1.

Ovoga vikenda igra se i domaće prvenstvo. U subotu, 10. listopada je na raspored u drugo kolo Prve hrvatske lige stolnotenisača i stolnotenisačica. Susreti će se igrati u 17.00 sati. U konkuenciji stolnotenisača mogli bi istaknuti susret između STK Dr. Časl i Dugog Sela, budući da su oba kluba u prvom kolu upisala uvjerljive pobjede. Kod stolnotenisačica bi pak mogao biti zanimljiv susret između Bjelovara i TIS-a, kao i onaj između Varaždina i Aquaestila.

Raspored, Prva liga stolnoteisača, 2. kolo:

Pula (17.00) Pula – Split
Zagreb (17.00) FRIM – Donat
Zagreb (17.00) Industrogradnja – Libertas
Osijek (17.00) Vodovod – GSTK Zagreb
Zagreb (17.00) Dr. Časl - Dugo Selo

Prva liga stolnotenisačica, 2. kolo:

Bjelovar (17.00) Bjelovar – Tis
Zagreb (17.00) HASTK Mladost Iskon – FRIM
Varaždin (17.00) Varaždin – Aquaestil
Zagreb (17.00) Marathon – STK Mladost Iskon
Vinkovci (17.00) Lokomotiva – Pula

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!