Nogomet

"Capello traži pobjedu"

Mihaela Bradovski • petak, 09.10.2009.
"Capello traži pobjedu"
Foto: EPA

Napadač Manchester Uniteda i engleske reprezentacije Wayne Rooney najavio je kako će Engleska u Ukrajini tražiti sva tri boda po naređenju izbornika Fabija Capella...

Dvoboj Ukrajine i Engleske u hrvatskoj javnosti pobuđuje jednako veliko zanimanje kao što pobuđuje i dvoboj Kazahstana i Hrvatske. Naravno, susret Ukrajine i Engleske izravno odlučuje o hrvatskim šansama za hvatanje dodatnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, stoga je iznimno važan.

Wayne Rooney uvjeren je kako Engleska u Ukrajini neće kalkulirati već će ići po sva tri boda i po pobjedu. Ne samo u Ukrajini, nego i u domaćem susretu s Bjelorusijom nakon tog dvoboja.

"Izbornik je naglasio kako želi da završimo kvalifikacije sa svih deset pobjeda i to nam je sada najvažniji cilj. Jasno nam je rekao kako su nam ova dva susreta jednako važna kao i svi dosadašnji u kvalifikacijama. To su nam zadnji natjecateljski susreti prije Svjetskog prvenstva, još kasnije igramo prijateljsku utakmicu s Brazilom i ovdje nam pobjeda puno znači", referirao je Rooney.

Rooney vjeruje kako će Ukrajina biti svladana i dodaje kako igranje za Capellovu Englesku za sve igrače predstavlja veliko zadovoljstvo. "U kvalifikacijama smo prikazali uistinu niz kvalitetnih igara, prijateljske utakmice možda i nisu bile najbolje, ali kada smo trebali pokazati snagu, pokazali smo je", dodao je Rooney.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometSP 2010.
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!