Košarka

Real parirao kratko

Mihaela Bradovski • petak, 09.10.2009.
Real parirao kratko
Foto: EPA

Madridski Real ugostio je u svojoj dvorani momčad Utah Jazza i upisao uvjerljiv poraz. U predsezonskim susretima slavili su i Bobcatsi i Pacersi...

Real je u Madridu ugostio Utah Jazz, a utakmica je u europskoj javnosti popraćena s velikim zanimanjem. NBA momčad koja kandidira za doigravanje ipak je bila prejaka za Real te je odnijela pobjedu 109:87. Real se dobro držao do sredine druge četvrtine, a onda su gosti iz Salt Lake Cityja napravili veliku seriju i pobjegli domaćinima. Paul Millsap bio je nezaustavljiv s 20 poena dok je kod Reala 18 poena upisao Louis Bullock. U sastavu Utaha Goran Suton igrao je 15 minuta i ubacio dva poena(1/2) uz dva skoka.

Indiana je u Tajvanu nadigrala s lakoćom Denver Nuggetse 126:104. Iako im je nedostajalo nekoliko igrača, Pacersi su odigrali jako dobru utakmicu i zasluženo visoko slavili. Trojica igrača ubacili su po 20 poena i to Troy Murphy, Brandon Rush i Roy Hibbert, a kod poraženih najefikasniji je bio Carmelo Anthony sa 17 poena.

Pobjedu su upisali i Charlotte Bobcatsi koji su jedini odigrali utakmicu na američkom kontinentu. Oni su ugostili u svojoj dvorani New Orleans Hornetse i pobijedili ih 108:101 uz 22 poena D.J. Augustina. Najbolji Hornet bio je Chris Paul s 24 poena.

NBA predsezona:
Indiana Pacers - Denver Nuggets 126:104
Real Madrid - Utah Jazz 87:109
Charlotte Bobcats - New Orleans Hornets 108:101.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBAVideo
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!