Nogomet

"Srna mi je čestitao"

Mihaela Bradovski • srijeda, 14.10.2009.
"Srna mi je čestitao"
Foto: Davor Sajko

Ukrajina večeras ima priliku osigurati nastup u dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo ukoliko svlada slabašnu Andoru. Oleksiy Gai vjeruje u pobjedu iako smatra kako neće imati lagan posao...

Šanse za ukrajinski neuspjeh u Andori su vrlo male. Oleksiy Gai jedan je od standardnih u ukrajinskoj reprezentaciji i u Šahtaru, a vjeruje kako će Ukrajina slaviti iako neće biti lagano.

"O neuspjehu niti ne razmišljam, takvo što je posve isključeno iz našeg razmišljanja.Za nas je to najvažniji meč u ovim kvalifikacijama, ali neće biti lako. Samo let do Španjolske je trajao tri sata, a zatim smo nekoliko sati morali putovati do Andore. No moramo se oporaviti, to uopće ne dolazi u pitanje", smatra Gai.

Protiv Engleske je kao i svi suigrači odigrao vrlo dobru utakmicu. "Bili smo spremni na tešku utakmicu, a takva je na kraju i bila. Engleska je jedna od najjačih europskih reprezentacija, malo nam je pomoglo isključenje njihovog vratara, no unatoč tome bila je teška utakmica", kaže Gai.

Gai se nakon susreta čuo s Darijom Srnom koji mu je čestitao na pobjedi. "Darijo me nazvao i čestitao na pobjedi protiv Engleske. To je nogomet, bili smo bolji i slavili, a kapetan je čestitao", kaže Gai.

"Razgovarao sam s Oleksiyem i čestitao mu na zasluženoj pobjedi i poželio mu uspjeh. Moram reći kako smatram da je Hrvatska više zaslužila drugo mjesto u skupini, no to je nogomet. Iako imamo još teoretske šanse, one su vrlo male, no za navijače i za nas najvažnije je da sada slavimo u Kazahstanu", dodao je Srna.

Što se tiče utakmice Hrvatske i Kazahstana: "O tome uopće ne razmišljam. Mi igramo s Andorom i Andora nam je posve u mislima."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!