Nogomet

Adriana nude diljem Europe

Mihaela Bradovski • srijeda, 14.10.2009.
Adriana nude diljem Europe
Foto: EPA

Adriano u Flamengu igra jako dobro i tvrdi kako je spreman za povratak u Europu. Čini se kako tako smatra i njegov menadžer koji ga nudi klubovima diljem Europe...

Povratak u Brazil Adrianu je dobro došao. Udaljio se od noćnih izlazaka, posve se posvetio nogometu i počeo na terenu prikazivati one odlične igre od ranije. No sada bi se vratio u Europu i to ponovno u neki jaki klub. Milanski Inter je isključen kao opcija povratka, u Interu su se dosta borili s Adrianom i nemaju veliku želju ponovno ga angažirati.

Proteklih dana spominjao se Milan kao moguća destinacija, ali iz Milana su to demantirali. "Nismo razgovarali s Adrianom niti njegovim predstavnicima. Ne vidimo ga u našim planovima za budućnost", poručili su iz Milana.

Vezane vijesti

Nove informacije govore kako je Adriano sada ponuđen madridskom Atleticu, a iz Atletica to nisu demantirali.

Jedno je sigurno, Atletico će u siječanjskom prijelaznom roku prema najavama dovesti barem još dvojicu igrača jer nisu zadovoljni dosadašnjim rezultatima. Ostaje pitanje hoće li među njima biti i napadač i to Adriano, u napadačkom dijelu odlično su pokriveni Aguerom i Forlanom i pitanje je koliko im je Adriano potreban.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!