Nogomet

"Inter je moj jedini izbor"

Borna Rupnik • četvrtak, 15.10.2009.
"Inter je moj jedini izbor"
Foto: EPA

Premda je po neslužbenih informacijama Adrianov povratak u formu izazvao interes nekolicine europskih klubova, uključujući i crveno-crne iz Milana, brazilski napadač tvrdi da bi se u Italiju vratio samo u - Inter...

Adriano je nakon raskida ugovora s Interom u travnju ove godine preselio u Brazil i zaigrao za Flamengo. Ugovor ga veže do svibnja 2010. godine, a taj je podatak u kombinaciji s njegovim igračkim napretkom doveo do nagađanja hoće li se Brazilac vratiti u Europu.

Za njegove se usluge navodno bio zainteresirao Milan, no Adriano je odlučan u namjeri da ne zaigra za gradske rivale svog donedavnog kluba. "Budem li ikada opet napuštao Brazil, moj bi jedini izbor bio Inter", izjavio je napadač.

Vezane vijesti

Bivši je igrač Intera ove sezone u Brazilu zabio čak 15 golova u 22 utakmice, a kada je usredotočen samo na nogomet velik je dobitak za svoje poslodavce.

Adriano je za Inter potpisao još 2001. godine, ali je u međuvremenu nosio dresove i Fiorentine i Parme, te brazilskog Sao Paola. Za izabranu vrstu svoje zemlje nastupio je 47 puta i 27 puta zatresao protivničku mrežu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!