Nogomet

Marković podržao Bilića i Šukera

Goran Markuš • četvrtak, 15.10.2009.
Marković podržao Bilića i Šukera
Foto: Kristijan Komarica

Po povratku hrvatske nogometne reprezentacije u domovinu i predsjednik HNS-a, Vlatko Marković dao je nekoliko kratkih izjava u kojima je potvrdio da i dalje podržava ostanak Bilića na čelu reprezentacije kao i Davora Šukera kojeg vidi kao svog nasljednika...

"Bilo nam je vrlo važno pobijediti u Kazahstanu, posebice uzmemo li u obzir da već više od godinu dana igramo bez barem sedam najvažnijih igrača. Međutim, najteže nam je pao odlazak Nike Kovača koji je bio srce ove reprezentacije", oštro je započeo očito tužan Vlatko Marković.

Iako se u medijima naširoko raspravlja o tome treba li Slaven Bilić i dalje ostati na čelu reprezentacije za Markovića to nije niti upitno: "sa Bilićem ja nemam o čemu razgovarati. Tu nema apsolutno ničeg novog. Već sam rekao da Bilić ostaje, a ja do svoje riječi držim."

Marković je ukratko podržao i tek objavljenu kandidaturu proslavljenog Davora Šukera na mjesto predsjednika HNS-a: "Kao i sve svoje bivše igrače i Davora sam spreman podržati jer uistinu mislim da je to dobra ideja. Međutim, ovako javno samo bih se još zapitao gdje su nestali svi ti ostali kandidati. Od sad očekujem barem tri nova kandidata tjedno."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!