Ostali sportovi

Zagreb domaćin seminaru aikida

Sportnet • četvrtak, 15.10.2009.
Zagreb domaćin seminaru aikida

Ove se godine obilježava deset godina od početka djelovanja Takemusu aikido saveza Hrvatske. U sklopu proslave ovog važnog jubileja, u Zagrebu će se 17. i 18. listopada održati 7. međunarodni seminar tradicionalnog aikida pod vodstvom Paola Corallinija Shihana (6. dan crni pojas Aikikai federacije).

Očekuje se oko 100 sudionika iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Austrije, Bosne i Hercegovine, Njemačke, Bugarske, Velike Britanije, Češke te Južnoafričke Republike.

Ova manifestacija organizirana je u suradnji s Hrvatskim aikido savezom (HAS), koji je punopravni član Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) i glavne međunarodne aikido organizacije Aikikai.

Paolo Corallini visoko je pozicionirani učitelj u Svjetskoj aikido federaciji Aikikai te glavni predstavnik za Takemusu aikido u centralnoj i južnoj Europi, Južnoafričkoj Republici te Južnoj Americi.

Seminar počinje u subotu, 17. listopada, na Kinziološkom fakultetu, Horvaćanski zavoj 15, u 10 sati, a otvorit će ga Njegova ekselencija Yoshio Tamura, Veleposlanik Japana u Republici Hrvatskoj.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!