Nogomet

Video: Devet golova u devet minuta

Antonija Pavlić • ponedjeljak, 19.10.2009.
Video: Devet golova u devet minuta
Foto: Sandro Donda

Brazilski niželigaši Viana Esporte i Chapadino protagonisti su vjerojatno najkontroverznije utakmice godine. U tijesnoj borbi za plasman u viši rang s velikim rivalom Moto Clubom Viani je trebala pobjeda s puno golova razlike, a upravo to postigli su - u posljednjih devet minuta...

Ne viđa se često da u nogometu jedna momčad rezultat povećava doslovce iz minute u minutu. Ipak, upravo to devet puta zaredom uspjelo je brazilskoj Vianei Esporte u niželigaškom srazu s Chapadinom.

Brazilski niželigaši odigrali su tako u posljednjem kolu, malo je reći, nevjerojatnu utakmicu, a teško je tvrditi da ona nije i namještena.

Viana se, naime, borila za plasman u viši rang natjecanja s Moto Clubom, a za to im je trebala pobjeda s puno golova razlike. Moto Club je svoj dio zadatka obavio uspješno i slavio s 5:1, te čekao ishod druge utakmice.

U tom trenutku nogometaši Viane imali su 2:0, što je u viši rang "guralo" Moto Club. Ipak, u posljednjih devet minuta odlučujuće utakmice Viana je zabila devet pogodaka! Namješteno ili ne, prosudite sami!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!