Nogomet

Maccabi bez prve zvijezde u Torinu

Mihaela Bradovski • utorak, 20.10.2009.
Maccabi bez prve zvijezde u Torinu

U srijedu u Torinu u sklopu trećeg kola u skupini Lige prvaka igraju Juventus i Maccabi. Juventus je u svakom slučaju favorit, a još su mu veće šanse za pobjedu nakon što je objavljeno kako je Maccabi doputovao bez svoje prve zvijezde...

Najbolji igrač Maccabija, izraelski reprezentativac Yaniv Katan nije se našao u avionu koji je odletio za Torino. Katan je zbog visoke temperature i povraćanja ostao u bolnici u Haifi i iako je u ponedjeljak u poslijepodnevnim satima pušten iz bolnice, neće nastupiti u srijedu.

"Svi znaju koliko nam Yaniv znači i koliko doprinosi našoj kvaliteti. On je naš najvažniji igrač, no unatoč njegovom neigranju vjerujem u ovu momčad. Nadam se kako možemo doći do prvih bodova, ali treba biti i realan - Juventus je veliki favorit u ovom susretu", rekao je prije odlaska u Torino branič Maccabija Dekel Keinan.

Maccabi je u prva dva susreta ostao kratak, bodove su odnijeli i Bayern i Bordeaux, a Izraelcima ostaje tek zadovoljstvo što su im svi odavali priznanje na dobroj igri. S druge strane Juventusove ambicije su jasne, oni žele proći u drugi krug Lige prvaka, a za to im je potrebna pobjeda protiv Maccabija.

Osim na Katana, trener Maccabija Elisha Levy ne može računati na suspendiranog Birama Kiyala i na ozlijeđenog Eyala Golasu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!