Ostali sportovi

Cannonsi na premijeri protiv Pitbullsa

Sportnet • utorak, 20.10.2009.
Cannonsi na premijeri protiv Pitbullsa

Osijek Cannons, klub američkog nogometa 24. listopada na terenu NK Lio u Osijeku s početkom u 14 sati igra svoju prvu utakmicu. Sportski sraz između domaćih Cannonsa i gostujućih Teutoburgium Pitbullsa iz Dalja će biti prva utakmica američkog nogometa u Osijeku i tek treća utakmica američkog nogometa između dvije hrvatske ekipe. Cilj ove utakmice je daljnje širenje i popularizacija ovog iznimno zahtjevnog, ali i zabavnog sporta u Osijeku i okolici...

Na sportskoj karti Hrvatske Osijek stoji kao jedan od značajnijih gradova, koji u svakom sportu bilježi prvoligaše i iznimno istaknute pojedince, i u ženskoj i u muškoj konkurenciji. Velik je broj svjetski poznatih sportaša koji su izašli iz osječke sportske škole, među kojima su Davor Šuker, Danijel Pranjić, Mirna Rajle-Brođanac, Mirela Skoko-Čelić, te mnogi drugi. Klub američkog nogometa Osijek Cannons još je jedan među brojnim osječkim sportskim kolektivima koji se službeno priključio osječkim sportašima prije mjesec dana, nakon jednogodišnjeg neslužbenog postojanja. Skupina entuzijasta i zaljubljenika u ovaj sport narasla je u pravi sportski kolektiv koji svojim aktivnostima na terenu i van njega postavlja pravi primjer zajednici.

Ulaz na ovaj originalan i u Osijeku do sada neviđen ogled bit će besplatan, uz dodatne popratne sadržaje na poluvremenu utakmice.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!