Nogomet

"Bit će to sjajan susret"

Goran Markuš • srijeda, 21.10.2009.
"Bit će to sjajan susret"
Foto: EPA

Uoči novog, bogatog nogometnog dana trener Real Madrida, Pellegrini upozorava na izazov koji čeka njegov klub u današnjem ogledu sa gostujućim AC Milanom, klubom koji usprkos nešto lošijem ulasku u sezonu još uvijek utakmicu može odraditi na zavidnoj razini...

Iza AC Milana u najmanju je ruku težak start nove sezone. Naime, osim činjenice da trenutno drže tek osmo mjesto u prvenstvo Talijani su pomalo šokantno poraženi i u svom drugom europskom ogledu protiv osrednjeg Züricha. Međutim, usprkos svemu trener Real Madrida, Manuel Pellegrini svjestan je težine svojeg narednog ogleda.

"Sudar Real Madrida i Milana odudara zbog kvalitete obiju momčadi. Bez obzira na nešto lošiji ulazak u sezonu oni još uvijek imaju fantastičan igrači kadar koji će nas što je to moguće ozbiljnije pokušati ugroziti", poručio je Pellegrini.

Vezane vijesti

Iskusnog Pellegrinija posebno zabrinjava viđeno u ogledu Milana i Rome: "Pogledao sam taj susret i moram reći da me zabrinjava viđeno, posebice u drugom dijelu utakmice. Ukoliko odigraju na toj razini bit će itekako težak i neugodan protivnik."

Susret Real Madrida i AC Milana na rasporedu je u 20:45 sati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!