Nogomet

Argentina u Madridu, Hrvatska opcija

Mihaela Bradovski • srijeda, 21.10.2009.
Argentina u Madridu, Hrvatska opcija
Foto: EPA

U studenom će argentinska nogometna reprezentacija odigrati dvije prijateljske utakmice, a poznat je jedan protivnik. Bit će to Španjolska s kojom će igrati 14. studenog u Madridu...

Diego Maradona nakon traumatičnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi može malo odahnuti. Argentina se uspjela kvalificirati i sada može razmišljati o pripremama za odlazak na svjetsku smotru. Jedan od vidova pripremanja bit će i odigravanje prijateljskih utakmica, a Argentinci žele dvije već u studenom.

Prvi termin je već dogovoren i to za 14. studenog kada će Argentina igrati u Madridu protiv Španjolske. Ovim se dogovorom ispunjava želja Maradone koji želi igrati u pripremnom razdoblju protiv jakih europskih reprezentacija, a Španjolska je apsolutni europski vrh.

Dosta se spominje posljednjih dana mogućnost gostovanja Argentine u Hrvatskoj i taj dvoboj Španjolske i Argentine nema posebnog utjecaja na konačnu odluku čelnika Argentinskog nogometnog saveza. Naime Argentina traži još jedan susret i to 18. studenog, a naša reprezentacija ostaje u igri za sparing partnera.

Odluka će biti donesena u vrlo kratkom roku jer se termin odigravanja utakmice bliži i kako bi se izvršile pripreme za sam susret, savezi će se morati brzo dogovoriti. Ukoliko Argentina bude dolazila u Hrvatsku, datum će, dakle, biti 18. studenog.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!