Nogomet

"Ronaldinho bolji s loptom od Kake"

Mihaela Bradovski • srijeda, 21.10.2009.
"Ronaldinho bolji s loptom od Kake"
Foto: EPA

Poslastica trećeg kola u skupinama Lige prvaka je svakako dvoboj Reala i Milana. Dvojica velikih brazilskih reprezentativaca koji su obilježavali po jedno razdoblje svjetskog nogometa, Kaka i Ronaldinho, bit će na suprotnim stranama...

Svjetska nogometna javnost sa zanimanjem će večeras pratiti događanja na Santiago Bernabeuu. Madridski Real u trećem kolu skupine Lige prvaka dočekuje Milan i iako Talijani nisu u dobrom izdanju ove sezone, očekuje se pravi spektakl.

Za spektakl će biti zaduženi i veliki Brazilci Kaka i Ronaldinho, svaki na svoj način i za svoju momčad. Kaki će to ujedno biti i prvi nastup protiv svog bivšeg kluba, a već je rekao kako neće slaviti pogodak ukoliko ga postigne.

Zanimljivo je razmišljanje trenera Milana Leonarda koji još uvijek Ronaldinha vidi kao boljeg igrača kada mu je lopta u nogama. "Možda Ronaldinho nema takvo ubrzanje i snagu kao Kaka, ali je njegova tehnika bolja i bolji je s loptom", tvrdi Leonardo.

Leonardo vjeruje kako Ronaldinho može ponovno postati jedan od najboljih svjetskih igrača. "On to još uvijek ima u svojim nogama, još uvijek je zvijezda. Trebali ste vidjeti kako je dočekan na aerodromu, ljudi nisu izgubili interes za njim", tvrdi Leonardo.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!