Nogomet

"Trebali smo poentirati"

Antonija Pavlić • četvrtak, 22.10.2009.
"Trebali smo poentirati"
Foto: EPA

Armin Veh čupao je kosu gledajući propuštene prilike njegove momčadi protiv Bešiktaša. Posebno inspiriran u tome bio je Edin Džeko, koji se mogao proslaviti i s barem tri pogotka svojoj momčadi olakšati daljnji put kroz Ligu prvaka...

Odličnu utakmicu, premda bez pogodaka, odigrali su u Njemačkoj Wolfsburg i Bešiktaš. Sijaset sjajnih akcija i prigoda kreirale su obje momčadi, a nešto konkretniji bio je ipak njemački prvak. Zbog toga za propuštenim bodovima, očekivano, više žali Armin Veh.

"Nismo poentirali kada smo bili u prilici, premda mislim da nam je nedostajalo i malo sreće. Centaršutevi su nam možda bili predugački, s time nikako nismo mogli izaći na kraj. Činilo se kao da igramo dobro i inspirirano sve do šesnaesterca, kada bi ušli unutra sve se mijenjalo. Stvarno smo htjeli ta tri boda."

Veliki nedostatak u sljedećoj (sljedećim?) utakmicama bit će izostanak Grafitea, koji je zaradio crveni karton zbog udaranja braniča Bešiktaša. Crveni karton se nije smio dogoditi i svakako ćemo o tome razgovarati. Kazna je potpuno poštena i zaslužena."

"Trebala su nam ova tri boda, no sada ćemo ih morati potražiti na nekom drugom mjestu", zaključio je Veh aludirajući na grčevitu borbu za drugo mjesto s ruskim CSKA-om.

"Bili smo bolji i razočarani smo što nismo pobijedili. U ustima nam je gorak okus", mišljenja je Edin Džeko. "Trebali smo poentirati. 0:0 nije pravedan rezultat, no to je nogomet."

"Ključ prolaska u drugo kolo i dalje je u našim rukama, a mi se samo moramo pobrinuti da ga ne izgubimo u naredne dvije utakmice. Ništa nije izgubljeno, još uvijek smo u borbi, a imamo i prednost", rekao je branič Sasha Riether.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!