Ostali sportovi

Dr. Časl lako protiv Zagreba

Sportnet • četvrtak, 22.10.2009.
Dr. Časl lako protiv Zagreba

U srijedu je odigrano treće kolo Prve hrvatske lige stolnotenisača i stolnotenisačica. Niti jedan susret nije ponudio puno neizvjesnosti, dapače, kod stolnotenisača je samo u jednom susretu odigrano više od četiri meča, odnosno Industrogradnja uspjela uzeti dva boda Donatu.

U preostalim susretima, pobjednici nisu ispustili niti jedan bod – tako je STK Dr. Časl sa 4:0 pobjedio Zagreb, Split je istim rezultatom bio bolji od FRIMA, Libertas od Vodovoda i Dugo Selo od Pule.

Kod stolnotenisačica su najlakši posao imali Varaždin, koji je sa 4:0 pobijedio FRIM, Lokomotiva koja je pak sa 4:1 bila bolja STK Mladost Iskona, dok Aquaestil Marathonu nije prepustio niti jedan bod.

U preostalim susretima Bjelovar je sa 4:2 slavio na gostovanju kod Pule, dok je HASTK Mladost Iskon sa 4:2 došao do pobjede nad TIS-om, a susret je obilježila pomalo iznenađujuću pobjeda Bojane Poljak (TIS) nad Zhou Yue. Ipak, da ne bi bilo još iznenađenja pobrinula se Mirela Đurak, koja je ostvarila dvije pojedinačne pobjede kao i jednu u paru i tako Mladosti osigurala tri boda, dok je četvrti ostvarila Zhou Yue.

1. liga, stolnotenisači, 3. kolo:
DONAT - INDUSTROGRADNJA 4:2, ZAGREB - DR. ČASL 0:4, SPLIT - FRIM 4:0, LIBERTAS - VODOVOD 4:0, DUGO SELO - PULA 4:0

Tablica:
1. Dr. Časl 6 +11
2. Libertas Dubrovnik 6 +10
3. Donat Zadar 6 +9
4. Dugo Selo 5 +4
5. GSTK Zagreb 5 0
...

1. liga, stolnotenisačice, 3. kolo:
PULA - BJELOVAR 2:4, TIS - MLADOST ISKON I 2:4, AQUAESTIL - MARATHON 4:1, FRIM - VARAŽDIN 0:4, MLADOST ISKON II - LOKOMOTIVA 1:4

Tablica:
1. Mladost Iskon I 6 +8
2. Bjelovar 6 +8
3. Pula 5 +4
4. Varaždin 5 +4
5. Aquaestil Duga Resa 5 +3
...

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!