Nogomet

Jurčić: "Pojedinci su razočarali"

Tomislav Pacak • četvrtak, 22.10.2009.
Jurčić: "Pojedinci su razočarali"
Foto: Davor Sajko

Krunoslav Jurčić priznao je nakon utakmice da je nezadovoljan nastupom nekolicine igrača, mada nije htio o imenima. U tome je Dinamov trener pronašao razlog blijede igre Modrih...

Jurčić je u izjavi za HTV nakon utakmice izrazio nezadovoljstvo rezultatom i igrom: ”Nisam zadovoljan rezultatom, jer ovdje smo došli barem po bod. Večeras nisam imao dva-tri igrača u utakmici, podlegli su atmosferi, a kada želite pobijediti Ajax, onda moraju svi biti na nivou. Mi smo imali nekoliko indisponiranih, a tako se nije moglo igrati. O imenima govorim iza zatvorenih vrata.”

Prostora je protiv Ajaxa bilo: ”Da, ali da bi ga iskoristili morali smo imati više raspoloženih igrača, koji žele igrati, koji idu okomito. Ajax je promijenio sustav, malo su popunili sredinu i zatvorili neke rupe koje su imali. Suarez je pokazao da je izvanserijski igrač, njega je teško čuvati jer ima toliko rješenja u driblingu i udarcu.”

Svemu tome nije pomogao rani pogodak: ”Iako imamo iskusnih igrača, imamo i dosta neiskusnih, pa je jasno da oni padnu pod ovaku atmosferu. Rani gol poremeti atmosferu. No, mi smo reagirali, pokušali smo uspostaviti igru, no za to je bilo potrebno više individualne odgovornosti. ”

Jurčić je dodao kako je jasno da će Dinamo u Zagrebu ganjati bolji rezultat, ali i upozorio da je Ajax jednako opasna ekipa u gostima...

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!