Nogomet

"Večeras jednostavno nismo bili dobri"

Vedran Attias • petak, 23.10.2009.
"Večeras jednostavno nismo bili dobri"
Foto: EPA

(Iz Amsterdama Vedran Attias) Dinamov kapetan Robert Kovač nije bio zadovoljan izdanjem svoje momčadi u amsterdamskoj Areni. Najstariji igrač "modrih" smatra kako je bilo prostora koji se mogao iskoristiti...

Prema riječima kapetana Dinama rani gol usmjerio je utakmicu: "Rano vodstvo je uzdrmalo momčad, a mislim da i nije bio penal jer je ovaj jako lagano pao; općenito sudac večeras nije bio na razini i sudio je nekoliko puta za njih u situacijama kada to nije trebalo biti tako, no večeras smo bili dosta loši."

Dojam je bio kako su gosti uvijek bili korak brži: "Mi igramo sa 11 igrača kao i oni, no dojam je bio kako je njih jedan više. Imali smo dosta problema kada su iz drugog plana ulazili vezni igrači, bilo ih je dosta u špici i na tome moramo raditi prije uzvrata u Zagrebu."

Kapetan Dinama smatra kako je bilo prostora iza obrane Ajaxa: "Bilo je prostora, no nismo dobro reagirali. Imali smo tri-četiri situacije kada smo mogli bolje reagirati, no večeras jednostavno nismo bili dobri."

Kapetan gostiju Luis Suarez je izborio i zabio penal, a potom i asistirao za drugi pogodak: "Dobar igrač, ali po meni malo prelako pada", rekao je Kovač pa dodao: "Ništa nije gotovo; imamo nove utakmice, šansa je tu i ovako nešto nam se ne smije ponoviti. Za dva tjedna je Ajax i moramo odigrati bolje", zaključio je kapetan Plavih.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!