Nogomet

Jol: "Nisam zadovoljan"

Vedran Attias • petak, 23.10.2009.
Jol: "Nisam zadovoljan"
Foto: EPA

(Iz Amsterdama Vedran Attias) Iako je njegova momčad upisala prva tri boda u Europskoj ligi, trener Ajaxa Martin Jol nije bio pretjerano zadovoljan nakon utakmice...

Trener Ajaxa Martin Jol istaknuo je nakon utakmice realizaciju kao problem njegove momčadi: "Nisam zadovoljan realizacijom jer smo trebali zabiti još tri gola. 1:0 na samom kraju je premalo jer smo bili dosta bolji i to je naš problem već par utakmica."

Pohvalio je Jol Dinamo, ali i naglasio kako je očekivao drugačijeg protivnika: "Dinamo ima dobru momčad i zadovoljan sam pobjedom. Inače oni igraju s dva napadača, no večeras sam ja vidio samo jednoga jer su se očito i oni prilagodili nama. Nisam očekivao to jer sam mislio kako će gosti igraju svoj nogomet, ali očito nam je to pasalo."

Ofenzivnije Modre očekivao je trener Ajaxa, no i ovako su igrači Ajaxa znali kako izaći na kraj s gostima: "Mislio sam da će nas oni više stiskati, no igrali su dosta loše prema naprijed što je čudno obzirom da u domaćoj ligi često pobjeđuju s pet ili šest golova razlike", zaključio je trener Kopljanika.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!