Košarka

Rondo produžio, Gay traži velik ugovor

Branimir Korać • ponedjeljak, 02.11.2009.
Rondo produžio, Gay traži velik ugovor
Foto: EPA

Deadline za produženje ugovora s igračima s drafta iz 2006. godine ističe večeras, a novi ugovor prije isteka roka dobio je Rajon Rondo dok Rudy Gay još uvijek razmišlja i čeka ponudu Grizzliesa...

Petorici igrača koji su produžili ugovore sa svojim momčadima (Andrea Bargnani, LaMarcus Aldridge, Brandon Roy, Thabo Sefolosha, Renaldo Balkman) pridružio se i Rajon Rondo. Razigravač Bostona prihvatio je ponudu Celticsa i potpisao petogodišnji ugovor vrijedan 55 milijuna dolara.

Rondo je prošle sezone igrao sjajno i bio bi zasigurno jedan od traženijih igrača na ljeto i Celticsi su ga očajnički željeli zadržati. Iz njegove generacije dvojica igrača dobili su jače ugovore i to obojica iz Portland Trail Blazersa, prve zvijezde momčadi LaMarcus Aldridge (65 milijuna dolara) i Brandon Roy (80 milijuna dolara).

Ponudu za novi ugovor očekuje Rudy Gay koji od Memphisa želi 50 milijuna dolara za pet godina. Gay smatra kako ne bi trebao ići ispod te svote i već je poručio da njegov agent odrađuje pregovore čvrsto se držeći te svote.

"Šanse za produženje su 50:50, želim ostati, ali znam koliko vrijedim", poručio je Rudy Gay.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBAVideo
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!