Nogomet

Dunga ljuti Romu

Vedran Attias • utorak, 10.11.2009.
Dunga ljuti Romu

Brazilski izbornik Dunga svojim je inzistiranjem da se Romini Doni i Juan jave u reprezentaciju izuzetno naljutio čelnike rimskog kluba...

Romini liječnici i njihove potvrde ne znače previše brazilskom izborniku Dungi. Bivši kapetan nogometne reprezentacije inzistira da se branič Juan i vratar Doni pojave na Bliskom Istoku gdje Brazil čekaju prijateljske utakmice s Engleskom i Omanom.

Dok se rimski klub ljuti što će njihovi igrači, po njima, bez razloga na dalek i naporan put, Dunga u tome ne vidi ništa sporno: "Nema tu ništa čudno; imamo dvije prijateljske utakmice u FIFA terminu i igrači se moraju pojaviti."

Iako je Romin dvojac zbog ozljeda propustio derbi s Interom - Dunga hoće potvrdu njihovih ozljeda: "Nitko ne kaže kako oni nisu ozlijeđeni, no stvar je jednostavna: igrače će pregledati naši liječnici i bit će poslani natrag ako nisu spremni."

Naravno, klubovi nemaju pravo izbora kada su u pitanju prijateljske utakmice koje se igraju u službenom FIFA terminu, no zaista nije razumljivo Dungino inzistiranje na tome da igrači idu na višesatni let samo kako bi im još jedan liječnik rekao da su ozlijeđeni i vratio ih natrag.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!