Ostali sportovi

Boroš: "Idemo odigrati najbolje što možemo"

Sportnet • četvrtak, 12.11.2009.
Boroš: "Idemo odigrati najbolje što možemo"
Foto: Davor Sajko

Veliki dio posla stolnotenisačice HASTK Mladost Iskona odradile su prije mjesec dana kada su u trećem kolu Lige prvakinja slavile protiv Sandonatesea. Najveći dio posla je tek pred njima, u prosincu kada će na gostovanje kod iste ekipe, s kojom su u izravnoj borbi za polufinale.

U međuvremenu Tamaru Boroš i ekipu u petak, 13. studenog očekuje susret 4. kola Lige prvakinja i gostovanje kod Linza. Susret protiv ekipe koja je uvjerljivo najjača u skupini i protiv koje nema imperativa, između ostaloga i zato što u sastavu zagrebačke ekipe u Linzu neće biti Korejke Park Mi Young. Umjesto nje, svoj prvi nastup u Ligi prvakinja imati će mlada kineskinja Zhou Yue.

"One su definitivno favoritkinje u ovom susretu, ali nećemo se predati", rekla je naša najbolja stolnotenisačica. Premda je možda malo previše za očekivati da mladostašice u Linzu iznenade Linz, nije nemoguće. Tamara je već pobjeđivala Liu Jiu, posljednji put na EP u Stuttgartu, a Mirela Đurak je u posljednjem susretu protiv Sandonatesea pokazala da se može nositi i s iskusnijima od sebe.

"Dobro treniram i sve je u najboljem redu. Posljednjih nekoliko mečeva nisam odigrala baš dobro. No, to ništa ne znači. Ne znam kakva će biti postava Linza, ali ako će Mirela Đurak igrati onako kako je igrala protiv Negrisoli, mogla bi ih u svakom slučaju iznenaditi. Što se tiče Zhou Yue, ne znam kako će se ona snaći u Ligi prvakinja, ali vjerujem da i ona može dobro odigrati. Sve u svemu, ne idemo u Linz s bijelom zastavom, već ćemo odigrati najbolje što možemo, pa što bude, bude", zaključila je Tamara Boroš.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!