Nogomet

Jovanović ostaje u Standardu

Nikola Vlahović • nedjelja, 22.11.2009.
Jovanović ostaje u Standardu
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Srpski reprezentativac, Milan Jovanović, svojim dobrim igrama privukao je pozornost mnogih europskih klubova. Napadač belgijskog Standarda bit će vrlo tražena "roba" za vrijeme zimskih transfera...

Napadač Srbije zanimljiv je mnogim klubovima koji bi ga već u siječnju željeli vidjeti u svojim redovima. Jovanoviću ugovor sa Standardom istječe na kraju sezone i pojavila se mogućnost da ga klub proda u siječnju.

U slučaju da srpski reprezentativac ne potpiše novi ugovor, mogao bi na ljeto napustiti klub bez odštete. Takav rasplet se nikako ne sviđa čelnim ljudima Standarda, jer znaju koliko im novca u klupsku blagajnu može donijeti Jovanović.

Vezane vijesti

Već duže vrijeme interes za Jovanovića pokazuju Everton i Valencia. Osim ta dva kluba, napadača se još povezivalo s Aston Villom, Atletico Madridom, Stuttgartom i u zadnje vrijeme Romom. Da u svemu tome ima i istine potvrdio je igračev menadžer, ali je istaknuo da Jovanović neće napustiti Standard u siječnju.

"Čuo sam za interes Rome, ali nisam imao nikakav direktan kontakt s njima. Jedini kontakti koje sam imao su sa njemačkim i španjolskim klubom, Valencijom, u prvom redu", rekao je Torsten Weck za calciomercato.it.

Jovanovićev menadžer objasnio je zašto igrač neće napustiti klub već u siječnju. "Igrač neće nigdje otići u siječnju nego će ostati do lipnja jer Standard igra u Ligi prvaka i zbog toga Jovanović ne bi mogao igrati za neki drugi klub u tom natjecanju ove sezone", jasan je bio Weck.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!