Nogomet

"Henryju treba podići spomenik"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 23.11.2009.
"Henryju treba podići spomenik"
Foto: EPA

Branič Manchester Uniteda, Patrice Evra, jedan je od onih koji su stali u obranu Thierryja Henryja, njegovog sunarodnjaka čiji je potez osigurao Francuzima plasman na završnicu Svjetskog prvenstva...

"Thierryju Henryju treba podići spomenik", izjavio je Patrice Evra za francuske medije, ogorčen hajkom na svog kolegu iz reprezentacije. Henry je u uzvratu protiv Republike Irske igrao rukom i tako omogućio Williamu Gallasu pogodak vrijedan puta u Južnoafričku Republiku.

"Nema veze što su ga napali svi svjetski mediji, najvažnije je što ga napadaju i domaći, a to mora prestati. Da je Henry sucu priznao igranje rukom i da smo ostali kod kuće, svi bi govorili da Henry ima veliki ego", nastavio je branič Manchester Uniteda.

"Ja bih bio prvi koji bih ga nazvao izdajicom. Njegov je potez bio instinktivan, a svi koji tvrde da ne bi učinili isto samo su licemjerni. Mi idemo na Svjetsko prvenstvo i to je to", dodaje.

Evra se ujedno pridružio svima koji prvenstveno prozivaju suca: "U nogometu uvijek ima nepravde. Henry ne zaslužuje ovakav tretman i pustite ga na miru. Sudac je taj koji je pogriješio".

Što se ponavljanja utakmice tiče, do čega neće doći, Evra kaže: "Kada se sjetim da neki političari žele takav rasplet, moram istaknuti da oni uopće ne znaju je li lopta okrugla ili ovalna te da će oni prvi popiti šampanjac na SP-u. Ako se mene pita, utakmicu s Ircima možemo ponoviti kada god želite, ali na Playstationu".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik23.11.2009. u 12:23
    glupi idiot... moze se sramit takvih komentara...
    Obrisan korisnik