Košarka

"Kijev je bio bolji od nas"

Mihaela Bradovski • srijeda, 25.11.2009.
"Kijev je bio bolji od nas"
Foto: Davor Sajko

Iza košarkaša Zagreba je neuspješan start u Eurochallenge kupu. Na gostovanju kod Kijeva upisali su poraz 83:70 i priznali domaćinu kako je svih 40 minuta bio bolji protivnik...

Nakon pobjede Kijevljana protiv Zagreba 83:70, iz Zagrebovog tabora nije baš bilo puno rječitih. Trener Denis Bajramović korektno je priznao domaćinu kako je bio bolji protivnik i na kraju zasluženo slavio.

"Kijev je izgledao bolje kroz svih 40 minuta i zaslužio je pobjedu. Domaći igrači pokazali su karakter i odigrali jako dobro, posebice Lukašov, Pustozvonov i Kravcov", rezimirao je Bajramović.

Vezane vijesti

S njegovim mišljenjem složio se i Toni Dijan koji je dobio nešto veću minutažu nego što je imao ove sezone zbog izostanka nekih standardnih igrača.

"Slažem se s trenerovim razmišljanjem, Kijev je bio bolji tijekom cijelog susreta, donosili su stalno ispravne odluke i zasluženo uzeli pobjedu. Pokušat ćemo na domaćem terenu uzvratiti im istom mjerom", smatra Dijan.

U domaćem taboru bili su vrlo zadovoljni, ali i svjesni kako je Zagreb nastupio oslabljen.

"Znamo da je Zagreb igrao bez nekoliko važnih igrača i da ćemo u Hrvatskoj igrati protiv posve drugačijeg protivnika. Gosti su odlična momčad, posebno su jaki na pozicijama četiri i pet i to uz zonsku obranu nam je stvaralo najveći problem", objasnio je domaći trener Vitalij Černij.

Zadovoljan je bio i igrač utakmice Denis Lukašov. "Presretan sam, želim se zahvaliti svim navijačima koji su nam došli pomoći. Pokazali smo kako ova mlada momčad bez ijednog stranca može napraviti dobar rezultat", dodao je Lukašov.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!