Košarka

"Uništili smo dva važna napada"

Mihaela Bradovski • srijeda, 25.11.2009.
"Uništili smo dva važna napada"
Foto: Martina Japundžić

Zmago Sagadin nakon poraza od Arisa krivio je koncentraciju igrača u završnici susreta. S druge strane Fotis Katsikaris bio je vrlo zadovoljan pobjedom protiv "vrlo jake ekipe"...

Zadar nije uspio na svom parketu svladati Aris i na dobar način otvoriti sezonu Eurokupa. Grci su bili bolji i na kraju su odnijeli pobjedu 73:68.

"Imali smo vrlo dobrih, ali i vrlo loših minuta u ovom susretu. Početak utakmice bio je sjajan i nadao sam se kako možemo u tom ritmu nastaviti, ali nismo uspjeli. U završnici smo se uz velike napore uspjeli vratiti u utakmicu, ali uništili smo dva završna napada i izgubili ključne lopte. Njihov šut za tri poena i skok u napadu su presudili, Aris je vrlo dobra ekipa", govorio je Sagadin.

Vezane vijesti

S druge strane Fotis Katsikaris imao je puno više razloga za zadovoljstvo. Osim pobjede, njegova momčad prikazala je i vrlo dobru igru te sve bolju formu.

"Ovo nam je vrlo važna pobjeda jer smo pobjedom otvorili Eurokup i svladali Zadar na vrlo teškom gostovanju. Mi smo još uvijek momčad u stvaranju, bilo je dosta promjena u klubu, ja sam novi trener, dosta je novih igrača i još uvijek slažemo kockice. Ovu smo utakmicu dobili vrlo pametnom obranom u završnici, igrači su bili požrtvovni i koncentrirani i to nam je donijelo pobjedu", završio je Katsikaris.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!