Nogomet

"Rekao sam Van Gaalu da želim zabiti"

Borna Rupnik • četvrtak, 26.11.2009.
"Rekao sam Van Gaalu da želim zabiti"
Foto: EPA

Povratak Ivice Olića na teren nije spasio Bayern protiv Bayera, ali je omogućio Louisu van Gaalu održavanje na životu nade u plasman u osminu finala Lige prvaka. Hrvatski reprezentativac vjeruje da je sada sve moguće...

"Bio sam izvan pogona punih sedam tjedana i nisam bio siguran mogu li odigrati cijelu utakmicu", rekao je Ivica Olić poslije utakmice Bayerna i Maccabija iz Haife, na kojoj je postigao jedini pogodak. Bavarci su tako ostali u igri za nastavak natjecanja.

"No, na kraju je sve ispalo dobro. Mislim da je cijela momčad odigrala kako treba - stvorili smo puno prilika i osvojili tri važna boda. Nadam se da smo se ovime vratili na pobjedničke staze", rekao je Olić.

Vezane vijesti

Zanimljivo je bilo i na poluvremenu, prepričao je naš napadač: "Trener Van Gaal me želio ostaviti u svlačionici, ali rekao sam mu da se osjećam u redu te da želim postići pogodak". Srećom po Bayern, Nizozemac ga je poslušao.

Na Allianz Areni već se dugo osjeća negativna atmosfera zbog nedostatka pobjeda. "Među igrače se uvuče nesigurnost kada izostanu rezultati. U posljednjim utakmicama nismo imali dovoljno samopouzdanja, a to je važno za bilo koju momčad", objasnio je Olić za uefa.com.

Bayernu sada predstoji pobijediti torinski Juventus u posljednjem kolu. Zadatak nije nimalo lak, no Olić vjeruje da nije neizvediv: "U Ligi prvaka nema lakih, ali ni posebno teških protivnika. Juventus je jak, no ima svojih problema. I svatko može pobijediti svakoga".

"Sve je u našim rukama. Moramo pokazati dobru igru, ali najvažnije je da se imamo čemu nadati. Borit ćemo se do kraja da prezimimo u Ligi prvaka", zaključio je Ivica Olić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik26.11.2009. u 22:05
    olić legenda
    Obrisan korisnik