Nogomet

Ivanković ide u Kinu

Ivana Strahija • utorak, 01.12.2009.
Ivanković ide u Kinu
Foto: Kristijan Komarica

Branko Ivanković će postati trener jednog kineskog nogometnog kluba, potvrdila su za Sportnet.hr dva povjerljiva izvora...

Jedan od najboljih hrvatskih trenera Branko Ivanković trebao bi preuzeti trenersko mjesto u jednom od klubova kineske Super lige. Za sad još nije poznato kojem, pošto sam Branko Ivanković nije komentirao vijest.

U više je navrata međutim Ivanković kazao kako ga ne zanima vođenje reprezentacija, jer rad s nacionalnim vrstama nije kontinuiran, već da nastavak svoje karijere vidi u nekom inozemnom klubu, gdje će moći raditi na svoj način.

Kina i klubovi Super lige čine se zanimljivim izborom za Tanca, koji je u svojoj dosadašnjoj karijeri ponajviše zapamćen kao trener koji je s Dinamom upisao 20 pobjeda u nizu (sezona 2006./2007.) Od ostalih klubova u Hrvatskoj je radio s Varteksom, Segestom i Rijekom, a bio je i trener bundesligaškog Hannovera '96.

Inače je Ivanković već dulje vrijeme bez konkretnog angažmana, a vrijeme je posvetio realizaciji svog projekta Sportskog centra, kojeg je s nekoliko prijatelja nedavno uspješno otvorio nedaleko stadiona Slobode u Varaždinu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!