Nogomet

"Ne vraćam se u Bundesligu"

Mihaela Bradovski • srijeda, 02.12.2009.
"Ne vraćam se u Bundesligu"
Foto: Sandro Donda

Bivši izbornik njemačke reprezentacije i nekadašnji trener Bayerna, Jürgen Klinsmann, izjavio je kako se nema namjeru vraćati uskoro u Bundesligu već će nakon Svjetskog prvenstva preuzeti neki drugi posao...

Jürgen Klinsmann već je neko vrijeme bez angažmana, no čini se kako neće biti u toj situaciji još dugo. Bivši njemački izbornik najavio je kako će nakon Svjetskog prvenstva vjerojatno se vratiti na klupu, ali nije precizirao radi li se o klubu ili reprezentaciji. Jedno je sigurno - neće se vratiti u Bundesligu.

"Što se toga tiče, nemam dvojbi. Neću ulaziti u još jednu avanturu u Bundesligi. Nakon Svjetskog prvenstva, radit ću negdje drugdje", rekao je Klinsmann koji iz Bundeslige ne nosi baš najbolje uspomene.

Nakon odličnih igara njemačke reprezentacije na Svjetskom prvenstvu pod njegovim vodstvom, Klinsmann je preuzeo Bayern, ali u Münchenu nije bio toliko uspješan i morao je napustiti klupu.

U posljednje vrijeme sve češće se spominje kako bi mogao sjesti na klupu Liverpoola koji pod vodstvom Rafaela Beniteza ove sezone također ne briljira, ali Klinsmann kaže kako je riječ samo o nagađanjima.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!