Zimski sportovi

Kostelić putuje u Val d'Isere

Antonija Pavlić • utorak, 08.12.2009.
Kostelić putuje u Val d'Isere
Foto: Kristijan Komarica

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić uspio se donekle oporaviti i zaliječiti ozljedu leđa kako bi pokušao nastupiti u nadolazećim utrkama Svjetskoga kupa u Val d'Isereu. Odluku o startu donijet će nakon službenih treninga u srijedu i četvrtak...

Ivica Kostelić sanirao je bolna leđa i putovat će u Val d'Isere! Profesor se uspio (donekle) oporaviti u rekordnom vremenu i već danas kreće na put u Francusku. Ipak, službenu odluku o startu donijet će tek nakon što "isproba" stanje u dva službena treninga u srijedu i četvrtak.

"Stanje se popravilo, fizikalne terapije, vježbe u Daruvarskim toplicama kod doktora Egića i tretman fizioterapeuta Prše dali su rezultata, premda bolovi nisu u potpunosti nestali", rekao je Ivica.

Vezane vijesti

"U srijedu ću pokušati ponovno stati na snijeg, a tek kada vidim kakvo je stanje odlučit ću o nastupu."

Glasnogovornik HSS-a Nenad Eror također je izvijestio o poboljšanju situacije. "Leđa su bolje nego u svibnju, no problem su bolovi u malim zglobovima kralježnice."

Na putu prema Francuskoj Ivica će nekoliko sati zastati u Švicarskoj u Bad Ragazu kako bi primio uobičajenu injekciju za obnovu hrskavice u koljenu. Ovoga puta sa sobom će voditi i fizioterapeuta, stalnog člana ženske reprezentacije Marija Novaka-Stanka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik08.12.2009. u 17:55
    Zdravlje prije svega.
    Obrisan korisnik