Nogomet

Križanac dobio novog trenera

Mihaela Bradovski • petak, 11.12.2009.
Križanac dobio novog trenera
Foto: Sandro Donda

Zenit iz Sankt Peterburga i iduće sezone na klupi će imati veliko ime. Nakon odlaska Nizozemca Dicka Advocaata, novim trenerom imenovan je Luciano Spalletti...

U Zenitu mogu biti mirni i započeti s pripremama za novu sezonu. Najvažnije pitanje je riješeno, pronađena je zamjena za Dicka Advocaata, vrlo uspješnog Nizozemca koji je sa Zenitom ostvario velike rezultate.

Novim trenerom imenovan je talijanski stručnjak Luciano Spalletti koji je stavio potpis na trogodišnji ugovor. Spalletti je dva puta proglašavan za talijanskog trenera godine, a bez posla je od odlaska iz Rome na početku ove sezone i dva uzastopna prvenstvena poraza.

"Čelnici kluba bili su jednoglasni u odluci da Luciana Spallettija postavimo za novog trenera. Cilj u sljedećoj sezoni bit će vraćanje naslova prvaka Rusije, što bolji rezultat u Europi i uvođenje mladih igrača u najbolju momčad", stoji u klupskom priopćenju.

Dio ambicioznog Zenitovog plana iduće sezone bit će i dalje Ivica Križanac koji će nakon Advocaata biti pod paskom još jednog odličnog trenera.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!