Košarka

Cibona otvara vrata

Branimir Korać • ponedjeljak, 28.12.2009.
Cibona otvara vrata
Foto: Kristijan Komarica

U utorak su na rasporedu susreti trećeg kruga Kupa Krešimira Ćosića. U ovom krugu uključuju se i naši NLB ligaši koji su favoriti u dvobojima protiv četiri A-1 ligaša...

Prvi dvoboji NLB ligaša i A-1 ligaša u novoj sezoni dogodit će se u trećem krugu Kupa Krešimira Ćosića. Bit će to dobra prilika za vidjeti je li se smanjila kvalitativna razlika između momčadi koja je bila proteklih sezona vrlo velika.

Cibona u Domu Dražena Petrovića dočekuje momčad Kaštel Galerije, a susret započinje u 18 sati. Iz Cibone pozivaju gledatelje u što većem broju da prisustvuju posljednjoj utakmici u ovoj kalendarskoj godini, a ulaz u Dom Dražena Petrovića bit će slobodan.

U zvučnom dvoboju u Zadru sastaju se istoimeni domaćin i Split CO. Splićani proživljavaju teške dane i bit će na teškom iskušenju na tradicionalno vrućem terenu.

U svojoj dvorani igra i Cedevita koja dočekuje Borik Puntamiku i kao i Cibona i Zadar, ne bi smjela imati problema. Jedini koji će na gostovanje su košarkaši Zagreba koje očekuje gostovanje kod hit momčadi A-1 lige Vrijednosnica OS Darde.

Kup Krešimira Ćosića, treći krug:
Zadar - Split CO 19:00
Cibona - Kaštel Galerija 18:00
Vrijednosnice OS Darda - Zagreb CO 19:00
Cedevita - Borik Puntamika 18:30.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!