Košarka

T-Mac čeka na transfer

Goran Markuš • utorak, 29.12.2009.
T-Mac čeka na transfer

Nakon što niti nakon šest susreta nije dobio značajniju minutažu Tracy McGrady odlučio se na razgovor sa vodstvom Rocketsa koje mu je odobrilo odlazak ukoliko uspije pronaći klub koji bi to sve bio voljan platiti...

Čak je i površnim pratiteljima NBA lige poznato kako se već duže vrijeme trener Houstona, Rick Adelman baš i ne slaže s nekadašnjom prvom zvijezdom kluba, Tracyjem McGradyjem stoga zapravo i ne čudi prosjek od tek osam minuta nakon šest povratničkih utakmica T-Maca kojemu je, čini se, konačno i "prekipjelo".

Naime, iako je donedavno tvrdio kako je Houston njegov dom od kojeg se ne planira nikad oprostiti tek tjedan dana kasnije njegov agent održao je poduži sastanak za vodstvom kluba i prema tvrdnjama upućenih čini se kako je T-Macu konačno dopušten odlazak iz Rocketsa.

"Mali" problem za McGradyja tek je njegov ugovor težak ogromnih 23 milijuna dolara (najviše u ligi), no kako je riječ o posljednjoj godini ugovora postoji sasvim realna šansa da se nekoliko kupaca zainteresira za Tracyja pred sam rok za transfere u veljači iduće godine.

Za sada, McGrady je napustio momčad i s njima neće na gostovanja kod Netsa i Cavsa, a i daljnji angažman pod velikim je upitnikom. Bilo kako bilo čini se kako imamo još jedan slučaj Marbury i samo je pitanje kako će se ovog puta stvari razviti. Međutim, sam T-Mac poručuje: "Tko god me odluči angažirati mora znati da neće dobiti samo odličnog igrača već i visokomotiviranog košarkaša željnog ponovnog dokazivanja u NBA ligi."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!