Košarka

"Ne sjećam se pada na Božić"

Mihaela Bradovski • srijeda, 30.12.2009.
"Ne sjećam se pada na Božić"
Foto: EPA

Krilo Los Angeles Lakersa Ron Artest još uvijek je van parketa nakon pada niz stepenice na Božić. Artest vjeruje u skori povratak i tvrdi kako se još uvijek ne sjeća pada u potpunosti...

"Bili su mi to možda najstrašniji trenuci u životu", rekao je Ron Artest nekoliko dana nakon pada na Božić poslije susreta protiv Cleveland Cavsa.

Artest je po dolasku kući nosio božićne poklone kada je prilikom silaska niz stepenice krivo zakoračio i pao. "Ne sjećam se uopće tog dijela. Supruga me pronašla kako ležim u nesvjesti na betonu, gotovo sat vremena nisam se ničeg sjećao niti išta osjećao. To je bilo zastrašujuće", tvrdi Artest.

Prije odlaska u bolnicu uspio je poslati SMS poruku Kobeu Bryantu koji je alarmirao sve u klubu i saznalo se za Artestovu nesreću.

"Zahvalan sam što uopće mogu hodati i govoriti, moglo je završiti puno gore", rekao je Artest koji je dobro natučen te je zaradio ozljedu lakta i posjekotinu na čelu. Očekuje se kako će proći nekoliko testova i možda se u sljedećem susretu Lakersa vratiti na parket.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!