Košarka

Video: "Bio je dužan"

Goran Markuš • četvrtak, 31.12.2009.
Video: "Bio je dužan"
Foto: EPA

Prvi puta u NBA karijeri LeBron James se domogao pobjede na svoj rođendan, a velike zahvale idu Andersonu Varejaou koji je 17,2 sekunde prije kraja zabio svoju prvu tricu od dolaska u ligu čime je praktički osigurao šesto uzastopno slavlje svojih Cavsa...

Iako se na poluvremenu činilo kako će još jednu godinu LeBron James bez obzira na svojih 48 poena ostati bez pobjede na NBA parketu prvom tricom od dolaska u ligu Anderson Varejao uspio je razveseliti svog momčadskog kolegu.

Međutim, James smatra kako ovo nije bilo ništa više od vraćanja duga mladog Andyja: "To je uistinu sjajan dar međutim ništa manje nisam niti očekivao. Naime, nakon što sam se ja pobrinuo za njegovo rođendansko darivanje bio je red i na Andyju. Tako to prijatelji rade."

Varejao: "Sretan rođendan"

Vezane vijesti

James je i ukratko prokomentirao cijelu akciju: "Točno tako smo se i dogovorili. Naime, Mo i ja smo uvijek prva opcija stoga smo ovog puta mi bili mamac, a loptu smo proslijedili u Andyjeve ruke", na što se sa širokim osmjehom Varejao odmah nadovezao: "Nije mi preostalo ništa drugo nego da šutnem. Iskreno, bio sam jednako iznenađen kao i sretan kad je lopta uistinu i ušla u koš."

"Međutim, ozbiljno, ne mogu vam niti dočarati koliko sam zahvalan svojim kolegama na prekrasnom daru. Iz dana u dan svi zajedno izlazimo na teren misleći samo na pobjedu stoga mi je bilo vrlo važno da konačno na svoj rođendan teren ne napustim pognute glave", poručio je James.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBAVideo
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!