Košarka

Ukić pred vratima Fenerbahčea

Mihaela Bradovski • petak, 01.01.2010.
Ukić pred vratima Fenerbahčea
Foto: Bruno Blumenschein

Prema pisanju turskih medija, Roko Leni Ukić napušta Milwaukee Buckse i sve je dogovorio s Fenerbahče Ülkerom. Ta informacija pojavila se još tijekom tjedna, a sada je prema svemu sudeći i postignut konačni dogovor između našeg reprezentativca i turskog kluba...

Vrlo loš tretman u Milwaukee Bucksima natjerao je Roka Ukića na povratak u Europu. Ukić je ove sezone dobio malo ili nimalo šansi kod Scotta Skilesa, to je iskoristio Fenerbahče i nagovorio Ukića na povratak na europske parkete.

Kako javljaju turski mediji naš reprezentativac potpisat će jednoipogodišnji ugovor s momčadi iz Istanbula i priključiti joj se već narednih dana.

Bit će to veliko pojačanje za Bogdana Tanjevića koji upravo na poziciji razigravača ima najvećih problema. Solomon je otpušten zbog nediscipline, Greer ima problema s ozljedama i Ukić će biti veliko pojačanje.

Roko iz NBA lige odlazi gorkog okusa jer je mogao više napraviti, posebno u Milwaukee Bucksima. Nije dobio pravu priliku, jednom je zaigrao više i ubacio 17 poena, ali vrlo brzo nakon toga pao je u zaborav i ostao na kraju klupe dok su ispred njega igrali igrači koji nisu bolji.

U 13 utakmica u dresu Bucksa ove sezone igrao je prosječno sedam i pol minuta te ubacivao 3,1 poen uz 0,9 asistencija.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik01.01.2010. u 12:48
    Nisu mu pruzili sansu u NBA-u, a zasluzio ju je... Kao sto jei zasluzio i veci klub od Fenerbahcea....
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik01.01.2010. u 11:53
    dobro je Roko, dosta si grijao klupu u NBA. sad je vrijeme da igraš tamo gdje te žele. sretno!
    Obrisan korisnik