Zimski sportovi

"Ponovno mogu u 10"

Antonija Pavlić • nedjelja, 03.01.2010.
"Ponovno mogu u 10"
Foto: Davor Sajko

Hrvatske skijašice bile su zadovoljne nastupima u prvoj vožnji šestog izdanja Snježne kraljice. Obje naše predstavnice stvorile su si odličnu podlogu za drugi nastup, Ana je zauzela 12., a Nika 23. mjesto...

Odlične rezultate postigle su hrvatske skijašice u prvoj vožnji petog slaloma sezone na Sljemenu. Ana Jelušić iskoristila je povoljan startni broj, 9, i doskijala do vrlo dobrog 12. mjesta. Odlična podloga za drugu vožnju?

"Razlike su male, imam šanse za dobar rezultat u drugoj vožnji. Odradila sam solidno prvu vožnju, no mogla sam i bolje da nisam toliko poskakivala. Možda sam bila i pregruba za ovakvu stazu", misli najbolja hrvatska skijašica.

"Atmosfera je ponovno sjajna, svaka čast navijačima što bodre sve cure. Nadam se da će tako biti i u drugoj vožnji. Idealno bi za mene bilo da se ponovno plasiram u najboljih sedam, što je apsolutno moguće."

"Dobro sam odskijala gornji dio staze, no u drugom mi je malo ponestalo ritma. Zadnju strminu sam odvozila preoprezno, kao i u Lienzu, nisam dovoljno riskirala. Mislim da je to posljedica toga što vidim cilj i ne bih si dozvolila da odustanem pred kraj", misli Nika.

Kako je stazu osjetila kćer glavnog operativca na sljemenskom snijegu? "S obzirom na sve probleme, staza je savršena. Nije čisti led i definitivno se da skijati s visokim startnim brojevima."

Atmosfera? "Atmosfera je prekrasna kao i uvijek, tu nemam o čemu pričati", zaključila je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!