Nogomet

Dani Carvalho otišao u - Katar

Borna Rupnik • utorak, 05.01.2010.
Dani Carvalho otišao u - Katar
Foto: Sandro Donda

Nije bilo tako davno kada je Daniel Carvalho privlačio pozornost velikih europskih klubova, no karijeru će nastaviti u - Aziji. Potpisao je za katarski Al Arabi...

Ofenzivni vezni igrač moskovskog CSKA, Dani Carvalho, napustio je Rusiju i prešao u redove katarskog kluba Al Arabi, potvrdila je u ponedjeljak krovna organizacija azijskog nogometa.

Carvalho je 2005. godine postao prvi stranac koji je dobio nagradu za najboljeg nogometaša ruske lige, a do 2006. godine upisao je i tri nastupa za brazilsku reprezentaciju.

CSKA je pojačao 2003. godine da bi dvije godine kasnije osvojio Kup Uefe protiv lisabonskog Sportinga. Činilo se da je pred njim selidba u još veći klub, no prvo je 2008. godine nakratko posuđen Internacionalu, a sada se odlučio za Katar.

Al Arabi domaće utakmice igra u Dohi, a trener mu je Nijemac Uli Stielike. U klubu već igraju dva Brazilca i jedan Argentinac.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • ALGHAZANTH07.01.2010. u 14:40
    Sa konja na magarca, kako bi se reklo. U CSKA-u bi svakako igrao u kvalitetnijoj momčadi i bio na vidiku velikim klubovima a sada u Katru će brzo pasti u zaborav. Jedino što će možda imati je nekakva financijska korist.
    ALGHAZANTH