Tenis

"Znam što moram raditi"

Mihaela Bradovski • utorak, 19.01.2010.
"Znam što moram raditi"
Foto: EPA

Nadolazeća australska zvijezda Bernard Tomic protivnik je Marinu Čiliću u drugom kolu Australian Opena. Tomic baš i nije najpoželjniji protivnik za našeg igrača, vrlo je dobar igrač već sada, a sigurno je i kako će imati veliku podršku s tribina...

Bernard Tomic mogao bi biti vrlo opasan protivnik po Marina Čilića u drugom kolu Australian Opena. Najveća australska teniska nada prošle godine je prošla u drugo kolo, a isto je napravio i ove godine te dokazuje kako se može nositi i sa seniorskom konkurencijom.

"Ponovio sam uspjeh od prošle godine i zbog toga sam sretan. Još jedna pobjeda bi mi jako puno značila", rekao je mladi Tomic.

Što se tiče meča protiv Čilića, plan već ima. "Znam točno što moram raditi. Ključ će biti u držanju servisa, moram biti što agresivniji i efikasniji na svom servisu", smatra Tomic koji će sigurno imati veliku podršku s tribina.

Marin protiv njega još nije igrao, a nije imao priliku niti trenirati s njim, no vidio ga je na terenu i donekle proučio kako se treba postaviti.

"Vidio sam ga na treningu s Đokovićem i na turniru u Adelaideu.č Oba meča je dobio. Vrlo je talentiran, moram od početka biti oprezan. Sigurno će biti opušten i igrat će na krilima navijača", kaže Čilić.

Čilić i Tomic postavljeni su na glavni teren u Rod Laver Areni, a svoj meč odigrat će kao posljednji meč programa u srijedu negdje što znači da bi na teren mogli izaći oko podne.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • domba5719.01.2010. u 19:20
    ajmo marine, dokaži i pokaži svoj autoritet
    domba57
  • zrinkec19.01.2010. u 18:20
    tako je čilič če ga razbiti
    zrinkec
  • Obrisan korisnik19.01.2010. u 17:57
    ma kakav tomić, ovo čila dobiva u tri lagana seta
    Obrisan korisnik