Tenis

Tinjić out u dva seta

Maja Giljanović • ponedjeljak, 25.01.2010.
Tinjić out u dva seta
Foto: Ivor Krapac

Sedma nositeljica kvalifikacija 10.000 $ vrijednog Futuresa u Grenobleu Jasmina Tinjić je u drugom kolu prokockala šansu protiv izvjesne Clelie Melena. Švicarka je 18-godišnjakinju pobijedila u dva seta.

Jasmina Tinjić je prvo kolo kvalifikacija 10.000 $ vrijednog Futuresa u Grenobleu protiv Audrey Albie odigrala kako i priliči sedmoj nositeljici i izgubila samo tri gema (6:2, 6:1), ali u drugom je kolu posustala.

746. igračica svijeta nije se protiv Clelie Melena ni oznojila, a gubila je 1:0 u setovima (2:6). Švicarka je unatoč činjenici da joj je Grenoble prvi turnir nakon gotovo tri godine ustrajala i u drugom setu i u tie-breaku (7:0) izbjegla treći set.

Vezane vijesti

Tinjić je ovo deveti turnir uzastopce da gubi ili u kvalifikacijama ili u prvom kolu i bez pobjede u glavnom turniru je još od travnja prošle godine i Challengera u Makarskoj (Larsson je pobijedila u prvom kolu, a od Rus je izgubila u osmini finala).

U Grenobleu (turnir je 2003. osvojila Karolina Šprem) je i Ana Vrljić (304.) i čeka koga će joj ždrijeb suprotstaviti u prvom kolu.

Grenoble, 2. kolo kvalifikacija:
TINJIĆ (Hrvatska, 7) - Melena (Švicarska) 2:6, 6:7(0)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

TenisWTA Tour
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!