Košarka

David Stern razveselio Billupsa

Mihaela Bradovski • četvrtak, 04.02.2010.
David Stern razveselio Billupsa

Nakon ozljede Chrisa Paula, David Stern pozvao je na All-Star utakmicu playmakera Denver Nuggetsa Chaunceya Billupsa. Billupsu će ovo biti peti uzastopni nastup na All-Star utakmici...

Chris Paul definitivno propušta All-Star utakmicu te će biti podvrgnut operativnom zahvatu. Zvijezda New Orleans Hornetsa ove sezone ima dosta problema s ozljedama i oporavak mu je ipak važniji od revijalnog All-Star susreta, a kao zamjena pozvan je Chauncey Billups.

Billupsu će ovo biti peti nastup na All-Star susretu i to peti u nizu. Prve nastupe upisao je još u dresu Detroit Pistonsa iz kojih je kasnije mijenjan za Allena Iversona u Denver Nuggetse gdje je s jednakim uspjehom nastavio karijeru.

"Jako sam uzbuđen, velika je čast biti dijelom tog vikenda u društvu najboljih košarkaša svijeta", rekao je Billups kojeg je vijest zatekla u domu u trenucima odmora.

Playmaker Nuggetsa smatra kako ne bi bilo nezasluženo da je dobio pozivnicu i od strane trenera. "Osjećam li da sam trebao dobiti pozivnicu od strane trenera? Naravno da tako mislim, no to na kraju nije važno, ipak ću biti na All-Star vikendu."

Da nije dobio pozivnicu, vikend bi proveo u Meksiku gdje bi proslavio Valentinovo sa suprugom. "Uzbuđena je zbog mog poziva na All-Star vikend, ali mi je jasno kako bi više željela da smo zajedno taj vikend negdje na odmoru. No odužit ću joj se već nekako", završio je Billups.

Ove sezone u dresu Nuggetsa Billups je u 41 utakmici prosječno ubacivao 19,2 poena i tome dodao 6,1 asistenciju po susretu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBAVideo
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!