Košarka

Clippersi u potrazi za novim trenerom

Mihaela Bradovski • petak, 05.02.2010.
Clippersi u potrazi za novim trenerom

Nakon sedam godina provedenih na klupi Los Angeles Clippersa, Mike Dunleavy je podnio ostavku. Zadržao je poziciju generalnog menadžera, a na klupi će ga barem privremeno zamijeniti dosadašnji pomoćnik Kim Hughes...

U sezoni u kojoj su očekivali puno Los Angeles Clippersi ne igraju dobro. Iako su se nadali borbi za doigravanje, ozljeda prvog izbora s drafta Blakea Griffina utjecala je na rezultate i ambicije i trenutno su daleko od doigravanja.

U takvoj situaciji s klupe je otišao dosadašnji trener Mike Dunleavy koji je momčad vodio još od 2003. godine te ujedno obavljao funkciju generalnog menadžera.

Vezane vijesti

"Čini se kako momčad treba 'svježu krv' i nadamo se kako će ova ostavka nešto pokrenuti. Želja nam je da igrači reagiraju u pozitivnom svjetlu", rekao je predsjednik Clippersa Andy Roeser.

"Došao sam do zaključka da je bolje da svoju snagu usmjerim na druge stvari poput razmjene igrača, tržišta slobodnih igrača i NBA drafta", dodao je Dunleavy koji je prije Clippersa trenirao Los Angeles Lakerse, Milwaukee Buckse i Portland Trail Blazerse.

Na klupi će ga kao privremeno rješenje zamijeniti Kim Hughes koji je dosad obavljao funkciju pomoćnika.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!